Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Siker vs Kudarc feladat

A több szakmai megjelenéssel bíró "Siker vs. Kudarc feladat" játékos Compátia kártyák által alkalmazott stresszoldó program most már elérhető:

A Siker vs Kudarc a feladat a "Probléma vs Megoldandó feladat" alapán készült, kifejezetten sportolókra tervezve, segítve a siker és a kudarc feldolgozása során fellépő eustressz és distressz hatásait. A komplett stress management workshop keretein belül bővebben kifejtem a stressz fogalmát és annak ismert fajtáit, kifejezetten a sportolókra vonatkoztatva!

feladat lényege hagyni egyénileg kibontakozni a klienseket olyan kérdések által, amelyek rövid időn belül gondolkodtatják el. Kérdéseimmel nem csak hamar kibontakoznak a zárkózott emberek is, hanem interaktivabbá tudom tenni a foglalkozásunkat. 

Célja a gondolkodásmód (mindset) gyors megfordítása, játékos logikai fordulatokkal. Eleinte, ha csodálkozva is fogadják a kliensek a kérdéseket, legvégül hosszas csönd után, amikor magam is szinte hallom leesni a tantuszt, rájönnek a foglalkozás céljára a kliensek és felnevetnek egy nagyot. "Na erre nem gondoltam!" Megtanulni önmagunkon és a világon nevetni egy elég felszabadító érzés.

Szeretem "meglepni" az embereket olyan fordulatokkal a workshopokon, amelyre nem is gondolnának. Játszva tanulni! 

Ezt a feladatot maximum 12 fős csoportokra terveztem és teszteltem! A workshop időtartama ennek függvénye, amely min. 3 óra és max. 8 óra időintervallumra oszthatóak.

Mindegyikükkel egyénileg is és csoporton belül is foglalkozom a workhop keretein belül, ahol egy nagyobb tárgyalóasztal köré ülünk. Legvégül garantált a baráti légkör kialakulása!

Keresés