Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalamon!


Horváth Andrea vagyok az ÉpTestLélek Program megálmodója és megalkotója. Egyetemi Mental Sport coach, képzésben lévő fitnesz szakedző, tudatos életmód-tanácsadó, kommunikációs szakember, profi sportoló, IT-üzleti analitikus.


Kiemelten fontosnak tartom a kettős karrierépítést mind a sportolók, mind az utánpótlás sportolók életében és a sport szeretetét. Szeretném továbbvinni azt a tudatosan célorientált nevelési metódust, amelyet édesanyám és nagyapám mentorálása alatt kaptam születésem pillanatától kezdve a sportban és az üzleti életben. Ezen felül szeretném megtanítani a helyes életmódváltás lépéseit és szokásrendszereit minden ember számára, aki számára ez aktuális lehet és szeretné.

A kettőskarrier építés során számomra két érdekelt terület felé indultam el pályám során: az üzleti élet felé családi hagyományként, amelyből a döntő profitom többsége származik és a hobbijaim felé, amelyek: az írás, a sport és a zene. Mindezek összessége kiemelkedő szerepet töltöttek be az egyéni fejlesztésem és fejlődésem terén az életemben .

1983-ban születtem Budapest 7. kerületében. Célorientált és tudatos életvezetési módszertanok mentén neveltek 3-4 éves koromtól kezdve fejlesztve ezen készségemet. Tíz hónaposan már rohantam, így nem volt meglepő, hogy öt évesen már ritmikus gimnasztikáztam és tornáztam egészen 13 éves koromig. Ezt követően beleszerettem a kézilabdába, így hamar a csapatjátékot is kipróbálhattam. Amint betöltöttem a korosztályt a Vasas SC-nél kezdtem meg az utánpótlás éveimet, ekkor már az iskolarendszer versenykeretein belül eredményes játékos voltam. 14 évesen hivatalosan is elkezdhettem a versenysportot és megkezdtem a felkészülésemet. 

Ez azonban egy teljesen más dimenzót jelentett és az erő-állóképességi edzések során előjött egy örökletes szívbetegség, amely a hivatásos versenysport végét jelentette átmenetileg számomra. Ennek köszönhetően szigorú ellenőrzések mellett, de maradhattam az iskolarendszer szintű versenyzésnél egészen 20 éves koromig. Az ezt követő időszak rendkívül nehéz volt, a versenyzés utáni élet felépítése, az űr kitöltése (akkoriban nem voltak erre specializálódott szakemberek).

2015-ben lehetővé vált számomra egy műtét, amely által a versenysport újra engedélyezett státuszba került az életemben. A sikeres szív abláció után, 33 évesen újrakezdtem a versenyzést, amelyet koromból kifolyólag a kortalannak számító testépítés-fitnesz sportágban tehettem meg.

Sajtó megjelenés:

XVIII. kerületi Városkép - nyomtatott sajtó

(2023. júliusi szám, Sport rovat)

XII. kerület - Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem - online sajtó

(2024. május 16. , Healthy Campus Egészségnap rovat)

https://tf.hu/hirek/hirek/15714-nagy-volt-az-erdeklodes-az-egeszsegnapon-a-tf-en

Horváth Andrea Horváth Andrea
Szakmai képzések, Szakmai továbbképzések, Sporteredmények, Díjak, elismerések,
ÉpTestLélek Program ÉpTestLélek Program
Az ÉpTestLélek program célja a tudatos életmódváltás támogatása.  Tételezzük fel, hogy van egy személy, aki megfogja a kezedet és lépésről lépésre végigvezet az egészséges életmódváltás lépésein. Az együtt megtett út alatt megtanít téged az orvosod vagy dietetikusod által összeírt helyes étkezések betartására, vagy annak koordinálására, kreatívabbá tételére az ehhez szükséges bevásárlások rendszerezésére. Lehetőséged van úgy is csatlakozni, amennyiben csak önszántadból szeretnél változtatni a számodra helytelennek megítélt étkezési szokásaidon, annak a felismerésében és elhagyásában, vagy egyszerűen csak változtatni szeretnél az életmódodon, mert nem érzed jól magad, ezenfelül szeretnéd, ha ösztönözne ez a személy a mozgásszegény életmód megváltoztatásában, a szellemi egészséged fitten tartásában, de nem tudod hogyan kezdj bele, akkor itt a helyed az oldalamon!

Keresés