Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Versenypózoktatás

Színpadi versenypózoktatás kizárólag fitnesz versenyzők részére.

Ez a szolgáltatás kifejezetten fitnesz és wellnesz modell versenyzőknek szól.

A testépítés-fitnesz legfontosabb eleme a színpadi prezentáció, hiszen láttam már sok esetet, amikor a dobogós helyezések ezen a tanulható készségen múltak. Rendkívül sok gyakorlással és kitartással elérhető egy szabályszerű és esztétikus színpadi prezentáció. 

Itt is te dolgozol önmagadon az én szakszerű instrukcióim alapján!

Lehetőséged van online és/ vagy személyes magánpózórákat venni tőlem ha szükséges az alapoktól, egészen a profi performancing. 

Kiknek ajánlom ezt a szolgáltatást?

-  Kezdőknek és haladóknak

-  Külföldön és vidéken élőknek, ha online órákon szeretnél résztvenni

-  Budapesten élőknek, ha személyes magánórákon szeretnél résztvenni

-  Életedben nem pózoltál? Semmi baj! Én is a nulláról kezdtem, de kitartóan felépítettem magam! Így ebben tudok neked segíteni!

-  Rugalmas időbeosztásra van igényed, mert speciális munkarended van. 

 
 
 
 
Visszajáró tanítványaim:
     
 
  
Hibrid Hibrid
Ez a szolgáltatás kifejezetten fitnesz és wellnesz modell versenyzőknek szól. Lehetőséged van online magánpózórákat venni tőlem ha szükséges az alapoktól, egészen a profi performancing.  Rugalmas időpontban! Előre egyeztetés szükséges
Online Online
Ez a szolgáltatás kifejezetten fitnesz és wellnesz modell versenyzőknek szól. Lehetőséged van online magánpózórákat venni tőlem ha szükséges az alapoktól, egészen a profi performancing.  Rugalmas időpontban! Előre egyeztetés szükséges!
Személyes Személyes
Ez a szolgáltatás kifejezetten fitnesz és wellnesz modell versenyzőknek szól. Lehetőséged van személyes magánpózórákat venni tőlem ha szükséges az alapoktól, egészen a profi performancing.  Rugalmas időpontban! Előre egyeztetés szükséges!

Keresés