Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szakértelem

Szakmai Tanácsadás és Tervezés

Üzleti és Informatikai pályafutásom során mindig törekedtem tanulmányaim mellett a gyakorlati tudásom megalapozására. Itt rendkívül fontosnak tartottam mindig is a hiánytermékekre specializálódást és a piaci résre fókuszálást, amely egy élethosszig tartó tanulási folyamat és lexikálist tudást igényel. Szeretem az "out of the box" látásmódot. Legnagyobb kihívást a szervezetfejlesztés és rendszerfejlesztés jelenti számomra, ahol szükséges mind az analitikus gondolkodás mind a kreativitás. Gyermekkorom és otthoni neveltetésem legfontosabb része a laterális gondolkodás fejlesztése volt. Innen erednek a mesterséges "brit gyökereim" is, amelyeket édesanyám implemetált az életünkbe és, akinek a mentorálása alatt sajátíthattam el ennek a gondolkodásnak a fejlesztését négy éves koromtól kezdve egészen tizenhat éves koromig. Ennek a tanításnak jelenleg a gyümölcsét élvezem és a gyakorlatban alkalmazom.

Szeretném elérhetővé tenni tanácsadói szerepköröm magánemberek részére is márka-és vállalti tervezés, szervezetfejlesztés kategóriákban. Referenciám legyen számodra ez az oldal. 

Hogyan legyenek új ötleteim? Hol kezdjem? Hogyan működnek ezek az elképzelések a magyar piacon? Hogyan valósítsam meg őket?

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed válaszd ki és tedd kosárba az ehhez tartozó terméket!

Sportegyesületeknek Sportegyesületeknek
Sportegyesületek külön megkeresését is fogadom. Ebben az esetben egy ingyenes konzultáció keretén belül kerül megbeszélésre a sportegyesületi igény / szolgáltatás és az árszabás.
Workshopok Workshopok
Workshopjaim közül választhatsz a meglévő stress management workshop mellett az alábbi új kategóriákban is.
Galéria Galéria
Ez a fényképes galéria azon okból készült, hogy a munkáim során kliensekkel, workshopjaimról, illetve munkáimról, megjelenéseimről készült képeket itt láthatóvá tegyem a látogatók számára.
Rendezés:

Keresés