Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Junior

Juniorok részére megálmodott csomagok. 

Korosztályok: (Kiskorú - korlátozottan cselekvőképes)

14 - 16 éveseknek

16 - 18 éveseknek

Lehetőséged van online és/vagy személyes coachingra jelentkezni, amennyiben vidéken, külföldön vagy időszűkében vagy ezzel könnyítve a mobilis kommunikációt köztünk. 

Szabályok:

Fontos!

14 év felett ugyan te magad tehetsz nyilatkozatot szerződéskötéskor, de semmisnek bizonyul a magyar törvények alapján a szerződés: a törvényes képviselő (szülő) előzetes beleegyezése nélkül! 

18 év alatti kliensek esetében ezért a szülő email-es megkeresését kérem / szükséges. Ezt a fizetés alkalmával figyelembe kell venni.

Cselekvőképtelen (14 év alatti) kiskorúakkal nem dolgozom együtt, mert nem kompetenciám!

Kiemelten fontos:

Az evészavarok diagnózisának megállapítása a magyar törvények szerint pszichiáter vagy klinikai szakpszichológus végzettséghez kötött (a junior korosztály kifejezetten érintett korosztály az evészavarok terén).

A coaching folyamat / konzultációk nem helyettesítik a pszichoterápiás munkát. Evészavarok fenállása esetén evészavar- specifikus egyéni terápia mellett vállalom a kliens mentális felkészítését. Az evészavarok diagnózisa nem kompetenciaterületem, ezek kivizsgáltatása és a fenálló diagnózis jelzése a kliens / szülő felelőssége.

Keresés