Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ÉpTestLélek Program

Az ÉpTestLélek program célja:

A tudatos életmódváltás támogatása, fejlesztése, a tudatosság jegyében.

Az életmód és szokásrendszereinek célorientált felépítése,

edukációs módszerek alkalmazásával, speciális skillek fejlesztésével.

Tételezzük fel, hogy van egy személy, aki megfogja a kezed és lépésről lépésre végigvezet az egészséges életmódváltás lépésein. Az együtt megtett út alatt megtanít téged az orvosod vagy dietetikusod által összeírt helyes étkezések betartására, vagy annak koordinálására, kreatívabbá tételére az ehhez szükséges bevásárlások rendszerezésére. Lehetőséged van úgy is csatlakozni, amennyiben csak önszántadból szeretnél változtatni a számodra helytelennek megítélt étkezési szokásaidon, annak a felismerésében és elhagyásában, vagy egyszerűen csak változtatni szeretnél az életmódodon, mert nem érzed jól magad. Ezenfelül szeretnéd, ha ösztönözne ez a személy a mozgásszegény életmód megváltoztatásában, a szellemi egészséged fitten tartásában, de nem tudod hogyan kezdj bele, akkor itt a helyed az oldalamon!

Mit szólnál hozzá, ha lenne valaki, aki ebben segítene téged? Ha eddig erre vártál, de még nem találtad meg a hogyan-t akkor engedd meg, hogy én legyek ez a személy! Amennyiben bizonytalan vagy és nem tudod hogyan vágj bele az életmódváltásba. Tegyük fel, hogy teljesen szürke köd számodra ennek az életmódváltásnak a megtervezése és annak megfelelő előkészítése, vagy többször is belekezdtél, de eddig még nem jártál sikerrel valamiért és nem jöttél rá arra mi ennek az oka, vagy csak tudod hogy fejben nem vagy elég erős és szükséged lenne támogatásra! Olyan emberre, aki segítene neked a tanulásban, amennyiben szükséged lenne megfelelő szakértő bevonására, de nem tudod kihez fordulj, akkor örömmel tudatlak, hogy jó helyen jársz! Olvass tovább!

 
Ezen az oldalon több információt is tudsz szerezni arról, hogyan vágj bele a tudatos életmódváltásba, annak lépéseibe, felépítésébe. Egyben a számodra szimpatikus szolgáltatások közül is tudsz válogatni, illetve megvásárolni a számodra szükséges szolgáltatásokat! Itt lesz lehetőséged arra, hogy megtanuld, elsajátítsd és összefogó rendszert láss ennek a folyamatnak a lépéseiről. 

 
Kiknek ajánlom az oldal szolgáltatásait?

Mindazoknak az embereknek, akik szeretnék megtanulni a helyes életmódváltás legapróbb rejtélyeit, mind mentálisan, mind fittségi szempontból. Hiszek abban, hogy nem csupán a külsőségek fontosak, nem csak a fizikai jóllét adja az egészséges összhangot, hanem a belső én-állapot és a külső fizikai jóllét összessége. “Ép testben ép lélek” , ahogy az ókori római mondás tartja. A hogyan érzem magam teljes mértékben meg fogja határozni azt, hogy a külsőségekben elért sikereket mennyire elégedetten tudom értékelni. Hiszek abban, hogy amennyiben nincs meg a belső összhang, a harmónia, a külső változás sem lesz elég tartós ahhoz, hogy elérd az egészségtudatos életmódot. 

Szintén szívesen várom azokat az utánpótlás sportolókat és sportolókat, akiknek bármilyen olyan elakadása van a sportban, amely hátráltatja a teljesítményét. Esetlegesen elakadása van a kettős karrier koordinálásában, kiépítésében, vagy sérülés utáni bezárult állapotán szeretne javítani, vagy akár csak a sporttal kapcsolatos problémáit átbeszélni.

Miben tudok neked segíteni?

Ha szeretnéd, hogy én legyek a te online fizikai edződ és segítsek neked: 

 • meghatározni a testalkati, fittségi állapotot számodra
 • megfogalmazni számodra reális edzés célokat
 • ezekhez a célokhoz társítani számodra a megfelelő edzés eszközöket és módszereket
 • bemutatni számodra az edzés profi végrehajtását, a gépek használatát, a gyakorlat végrehajtását és azok szükséges kijavítását 
 • motiválni
 • alternatívákban gondolkodni
 • szükség esetén edzésmódszert változtatni
 • nyújtások helyes megtanulásában
 • bemelegítés megtanulásában
 • az életmódváltásban

 
Ha szeretnéd, hogy én legyek a te online vagy személyes mentális edződ és segítsek:

 • kísérni téged céljaid meghatározásában
 • elérni a céljaidat és az álmaidat a megfelelő eszköztárral coaching beszélgetéseken keresztül
 • segíteni abban neked, hogy merj változtatni
 • azonosítani és fejleszteni a személyes képességeidet és erősségeidet
 • felfedezni és erősíteni a benned rejlő erőforrásokat
 • továbblendülni az elakadásaidon
 • motivációs és karrier terveid elakadásainak feltárásában
 • sportsérülés utáni mentális újjáépítésben
 • kudarc és a siker feldolgozásában
 • külső és belső fókuszod erősítésében
 • párhuzamosan specifikus mentális fejlesztésben is résztvenni a meglévő szakember mellett (pl. pszichológus, pszichiáter)

 
Miben nem tudok neked segíteni?

Nem diagnosztizálok, nem tartok terápiát, nem elemzek orvosi leleteket, laborvizsgálatokat sem egyéb orvosi tevékenységet igénylő tevékenységet nem folytatok!

A coaching folyamat / konzultációk nem helyettesítik a pszichoterápiás munkát. Evészavarok fenállása esetén evészavar- specifikus egyéni terápia mellett vállalom a kliens mentális felkészítését. Az evészavarok diagnózisa nem kompetenciaterületem, ezek kivizsgáltatása és a fenálló diagnózis jelzése a kliens felelőssége.

 
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, nézz körül az oldalon és a webshopban!

Kellemes böngészést kívánok!

A mindsetről:

Keresés