Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Test

TEST

Amerre az elme tart, oda a test követi, tartja a mondás. Úgy gondolom, hogy a testünket nem lehet elválasztani az elménktől, ha van egy egészségtelen szokásokat követő szokásrendszerem, és én rosszul érzem magam tőle a bőrömben, akkor nem fogom magam jól érezni mentálisan sem. Az, hogy kinek milyen fizikai megjelenés az optimális ez mindenkinek a magánügye és egyéni, azaz szubjektív szempontok alapján (másokhoz való hasonlítgatásoktól mentesen) mindenki egyénileg ezt meg tudja ítélni önmaga számára felnőttek esetében. 

Gyermekeknél, vagy fiatal felnőtteknél pedig fontos szempont lesz az őket körülvevő felnőttek példája, amolyan influencer (felnőtt) - follower (gyerekek, fiatalok) viszonyban őket fogják utánozni, lekövetni.

Amennyiben már egy elhatározás közepén vagy, túl vagy a vizsgálataidon és a leleteid elemzésén és megkaptad az orvosod instrukcióit, de nem tudod hogyan kezdj bele az életmódváltásba, akkor jó helyen jársz! Akkor is jó helyen jársz, ha csak szimplán szeretnéd jól érezni magad a bőrödben! Minden trükköt, szokást vagy szokásrendszert, célorientált szervezést és annak elsajátítását is megtudom neked tanítani, mert én magam is átmentem mindezen 10-12 évvel ezelőtt. Fontos megemlítenem, hogy a helyes táplálkozás mindenre hatással van, nem csak külsőnket befolyásolja, hanem agyunk (biokémiai) működését is, ezáltal kedvünket és viselkedésünket, mentális állapotunkat is meghatározhatja. Az emberi szervezet működése egy teljes egység, így talán a holisztikus megközelítés előnyt jelenthet bárki életében.

A mozgásról...

Az ÉpTestLélek programon belül lehetőséged van a súlyzós edzések megismerésére és elsajátítására. Csomagjaim között megtalálod az alábbiakat:

Farizom centrikus edzésprogramok kezdőknek, haladóknak, gyakorlott edzettségi szinten lévőknek. Csomagtól függően konditermi és otthon elvégezhető farizom programok.

Életmódváltó csomagok, az első csomag egy 6 hetes kezdő csomag. Ezt követően a meglévő kliensek számára a 6 hét leteltével egy havi, kedvezményes előfizetésre jogosult utánkövető csomag követi. (a sorrend ebben a formában javasolt)

Személyi edzésre is van lehetőséged havi bérlet megváltásával az általam ajánlott szakemberekkel. Nem tartok edzéseket, mert limitált idő áll rendelkezésemre (ez az összes prémium szolgáltatásra az oldalon igaz) és azt többnyire a webshopon kínált szolgáltatásaimra fordítom.

Lentebb görgetve találhatóak kategoriákba szedve a Test jóllétéhez társítható csomagok!

Kellemes böngészést kívánok!

Életmódváltó csomagok Életmódváltó csomagok
Az Életmódváltó csomag az alábbiakat tartalmazza: - 60 perces konzultáció (online vagy személyesen a kliens igényei alapján) - Célok meghatározása (életmódváltás, fogyás, izmosodás) - Étkezési szokások átbeszélése, új étkezési szokások meghatározása, beillesztése - Étkezési napló - Bevásárló lista - Diétás menü összeállítása egyéni ízlésre szabva - Fizikai állapotfelmérés - Súlyzós edzések céljainak a meghatározása egyéni szempontok alapján - Edzésnapló - Folyamatos nyomon követés (online) 6 hétig, utána kedvezményes havi csomag előfizetés lehetősége
Farizom programok Farizom programok
Farizom centrikus edzések kezdőknek, haladóknak, gyakorlott edzettségi szinteken lévőknek. Konditermi és otthon elvégezhető farizom programok. 
Glute Ebook Glute Ebook
Megvásárolhatod az általam legjobbnak ítélt farizom centrikus edzéseket egy Ebook-ba gyűjtve videókkal és képekkel illusztrálva, amelyeket te is bármikor elővehetsz és használhatsz, ha edzeni támad kedved. Logikailag egymásra épülve vannak összeszedve és a farizom leglátványosabb részeire épülve.
Rendezés:

 

Keresés