Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szakértelem

Szakmai Tanácsadás és Tervezés

Üzleti és Informatikai pályafutásom során mindig törekedtem tanulmányaim mellett a gyakorlati tudásom megalapozására. Itt rendkívül fontosnak tartottam mindig is a hiánytermékekre specializálódást és a piaci résre fókuszálást, amely egy élethosszig tartó tanulási folyamat és lexikálist tudást igényel. Szeretem az "out of the box" látásmódot. Legnagyobb kihívást a szervezetfejlesztés és rendszerfejlesztés jelenti számomra, ahol szükséges mind az analitikus gondolkodás mind a kreativitás. Gyermekkorom és otthoni neveltetésem legfontosabb része a laterális gondolkodás fejlesztése volt. Innen erednek a mesterséges "brit gyökereim" is, amelyeket édesanyám implemetált az életünkbe és, akinek a mentorálása alatt sajátíthattam el ennek a gondolkodásnak a fejlesztését négy éves koromtól kezdve egészen tizenhat éves koromig. Ennek a tanításnak jelenleg a gyümölcsét élvezem és a gyakorlatban alkalmazom.

Szeretném elérhetővé tenni tanácsadói szerepköröm magánemberek részére is márka-és vállalti tervezés, szervezetfejlesztés kategóriákban. Referenciám legyen számodra ez az oldal. 

Hogyan legyenek új ötleteim? Hol kezdjem? Hogyan működnek ezek az elképzelések a magyar piacon? Hogyan valósítsam meg őket?

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed válaszd ki és tedd kosárba az ehhez tartozó terméket!

Galéria Galéria
Ez a fényképes galéria azon okból készült, hogy a munkáim során kliensekkel, workshopjaimról, illetve munkáimról, megjelenéseimről készült képeket itt láthatóvá tegyem a látogatók számára.
Workshop Workshop
...HAMAROSAN ELÉRHETŐ...
Rendezés:

Keresés